Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 12 Mart 2023 #1 Bilgisayarın ön jak girişleri bozuk, ben de harici ses kartı almayı düşündüm. Almak istediğim bu. İşimi görür mü? Alfais Usb Ses Kartı Çevirici 7+1 Dönüştürücü Laptop Harici Ses Kartı - Fiyatı, Yorumları Alfais Usb Ses Kartı Çevirici 7+1 Dönüştürücü Laptop Harici Ses Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Bilgisayarın ön jak girişleri bozuk, ben de harici ses kartı almayı düşündüm. Almak istediğim bu. İşimi görür mü? Alfais Usb Ses Kartı Çevirici 7+1 Dönüştürücü Laptop Harici Ses Kartı - Fiyatı, Yorumları Alfais Usb Ses Kartı Çevirici 7+1 Dönüştürücü Laptop Harici Ses Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.287 Makaleler 4 Çözümler 7 12 Mart 2023 #2 İşinizi görür. Toshiba laptopumda ben de bunu kullanıyordum.
mustafa2899 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 Evet görür ama son seste cızırtı yapıyor haberin olsun.