Harici ses kartı vs onboard ses kartı

Mrx_exe

Hectopat
Daha fazla  
Creative SB1040 ses Blaster X-Fi Xtreme ses PCI-e ses kartı 7.1 var bunu mu kullanmak mantıklı yoksa, MSI B450 Tomahawk Max2'de ki dahili ses çıkışlarını mı kullanmak iyi olur? Arada aman aman fark var mıdır? Bu ses kartı anakart'dakine göre eski midir sonuçta eski bir ses kartı yoksa anakarta göre hala kaliteli midir, çünkü pahalı tek başına ses kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı bende çok fark etti MSI B550 Gaming Plus anakart kullanıyorum ve blasterx G6 aldım inanılmaz fark etti ses ve kalite. Not: Kulaklıklarım Audio tecnica M50X ve Cloud Alpha bir de chu II var onu da fiio btr5 ile kullanıyorum oda düz girişe göre aşırı fark ediyor.

Anladım hocam yıllar geçse de sanırım kafa kafaya seviye de anakartın dahili ses kalitesibu eski ses kartı ile bile. Yabancı kaynaklar da da az arama yaptım fark illaki oluyor diyorlar. Şahsi kullandığım Anakart'dan hala iyi olduğu kesin gibi görüşler.

Bendeki kulaklıklardan kaynaklıda fark etmiş olabilir biri 65 biri de 38 Ohms mesela ses kartsız sesi fullersem %100 ise ses kartını takınca %25 de aynı ses şiddeti seviyesine geliyor.4 kat ses daha fazla çıkıyor kalitede asla bozulma olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…