Harici ses kartına gerek var mı?

Aynı ürün ülkemizde 700-800 TL gibi fiyatlara satılıyor, kulaklık da satılıyor ama biraz daha pahalıya gelecektir. Hiçbir sıkıntı olmaz oyun kulaklıklarının donanımsal bir farkı olmuyor.
Anladım hocam, şimdi daha önce hiç Amplifier kullanmadığım için biraz tuhaf geldi yararı tam olarak nedir? Ne gibi fayda sağlıyor? Eğer Amplifier alırsam zaten Siberia v2 tamamen gidene kadar (derisi yırtılana kadar) kullanırım. Bozulunca kulaklık alırım.

Hani şu an ki benim aklımdaki seçenek kulaklık veya ses kartı idi, ikisini aynı anda almak değildi yani. Amplifier alırsam kulaklık sonra da alırım o kadar önemli değil.

Vega 8'den GT 1030'a geçmek gibi bir şey bu.
Maalesef onboard ses bozulduğu için geçtim, geçmeseydim de olurmuş zaten sonra anakart değiştirdim.
Amplifikatör kulaklığı besliyor basitçe.

Maalesef onboard ses bozulduğu için geçtim, geçmeseydim de olurmuş zaten sonra anakart değiştirdim.

Arabadaki anfi gibi bir şey yani?

Bu arada Ses kartından daha iyi galiba önerdiğine göre, Creative veya Asustan.
Birde sadece kulaklık girişi var mikrofon için sanırım bilgisayara bağlamak gerekiyor.
Tekrardan merhabalar,

Önerdiğiniz gibi External bir ses kartı almayı karar kıldım ama aklımda iki tane seçenek oluştu.

Bir tanesi Sennheiser GSX 1200 Dijital kulaklık Amplifikatörü
Diğeri ise Sound BlasterX G5

Youtube den izlediğim bir video da karşılaştırma yapılmuş ve G5 önde gibi gözükmüş. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Link yasak mı emin değilim ama onu da şöyle atayım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…