Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #11 TheAny dedi: SSD'ye kopyalamadın mı zaten büyük bir dosya? Onu telefonuna da kopyalasana. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. TheAny dedi: SSD'ye kopyalamadın mı zaten büyük bir dosya? Onu telefonuna da kopyalasana. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan denedim dosya kopyalamaya hazırlanıyor... Da kaldı. Son düzenleme: 23 Temmuz 2023
TheAny dedi: SSD'ye kopyalamadın mı zaten büyük bir dosya? Onu telefonuna da kopyalasana. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. TheAny dedi: SSD'ye kopyalamadın mı zaten büyük bir dosya? Onu telefonuna da kopyalasana. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan denedim dosya kopyalamaya hazırlanıyor... Da kaldı.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 23 Temmuz 2023 #12 Eğer çevrende, masaüstü cihazında Type C girişi bulunan bir arkadaşın varsa onlarla da dene. Baktın performans hala bu kadar kötü, iade et cihazı.
Eğer çevrende, masaüstü cihazında Type C girişi bulunan bir arkadaşın varsa onlarla da dene. Baktın performans hala bu kadar kötü, iade et cihazı.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #13 TheAny dedi: Eğer çevrende, masaüstü cihazında Type-C girişi bulunan bir arkadaşın varsa onlarla da dene. Baktın performans hala bu kadar kötü, iade et cihazı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam SSD NTFS formatlı olduğu için adamakıllı telefona bağlayamıyorum. Test edip sakat çıkarsa iade ederim sonra.
TheAny dedi: Eğer çevrende, masaüstü cihazında Type-C girişi bulunan bir arkadaşın varsa onlarla da dene. Baktın performans hala bu kadar kötü, iade et cihazı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam SSD NTFS formatlı olduğu için adamakıllı telefona bağlayamıyorum. Test edip sakat çıkarsa iade ederim sonra.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 23 Temmuz 2023 #14 Heiwa9 dedi: Evet hocam SSD NTFS formatlı olduğu için adamakıllı telefona bağlayamıyorum. Test edip sakat çıkarsa iade ederim sonra. Genişletmek için tıkla... SSD'yi exFAT türüne formatlasana. exFAT akıllı telefonlarla uyumlu olmalıydı yanılmıyorsam.
Heiwa9 dedi: Evet hocam SSD NTFS formatlı olduğu için adamakıllı telefona bağlayamıyorum. Test edip sakat çıkarsa iade ederim sonra. Genişletmek için tıkla... SSD'yi exFAT türüne formatlasana. exFAT akıllı telefonlarla uyumlu olmalıydı yanılmıyorsam.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #15 TheAny dedi: SSD'yi exFAT türüne formatlasana. exFAT akıllı telefonlarla uyumlu olmalıydı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'nin içine Windows to Go kurduğum için formatlayamam. SSD'yi alma amacımda buydu zaten.
TheAny dedi: SSD'yi exFAT türüne formatlasana. exFAT akıllı telefonlarla uyumlu olmalıydı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'nin içine Windows to Go kurduğum için formatlayamam. SSD'yi alma amacımda buydu zaten.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 23 Temmuz 2023 #16 Heiwa9 dedi: Hocam SSD'nin içine Windows to Go kurduğum için formatlayamam. SSD'yi alma amacımda buydu zaten. Genişletmek için tıkla... Windows to Go kurulumunu tekrar yaparsın. Kurulum kalıcı değil ya. Ek olarak 1 TB disk değil mi bu? Bir bölüm ayır, orayı exFAT yap.
Heiwa9 dedi: Hocam SSD'nin içine Windows to Go kurduğum için formatlayamam. SSD'yi alma amacımda buydu zaten. Genişletmek için tıkla... Windows to Go kurulumunu tekrar yaparsın. Kurulum kalıcı değil ya. Ek olarak 1 TB disk değil mi bu? Bir bölüm ayır, orayı exFAT yap.