Harici SSD ile oyun oynanır mı?

a0n1mss

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, resimde koyduğum harici SSD'yi almak istiyorum (oyun ve depolama amaçlı). Çoğunlukla hikayeli oyun oynamayı düşünüyorum bu SSD ile. Online ve hikayeli oyunlarda FPS konusunda bir sıkıntı yaratır mı acaba? Şimdiden herkese teşekkürler.

Yoklukta bende oynadım dostum. Kesinlikle oynanmaz diyorum sana. 1 sene Valorant CS2 gibi oyunları bunda oynadım. Bunda 30 40 FPS alıyorsam SSD'de aynı sistemle 80 90 aldım öyle diyeyim.

Oynanır ama SSD'in iyiyse, okuma yazma değerleri yerde olan bir SSD ile çok da oynatmaz aksine azap çekersin 30 40 FPS'ler ile. Steam, EA App, Ubisoft Connectde harici ssd desteği var Epicte yok .

Oynanır ama SSD'in iyiyse, okuma yazma değerleri yerde olan bir SSD ile çok da oynatmaz aksine azap çekersin 30 40 FPS'ler ile. Steam, EA App, Ubisoft connectde harici SSD desteği var Epic'te yok.

Dostum zahmet olmazsa resimde okuma yazma değerleri yazıyor bir bakar mısın sence yeterli midir? Steam'den oyun oynayacağım çoğunlukla.

Dostum zahmet olmazsa resimde okuma yazma değerleri yazıyor bir bakar mısın sence yeterli midir? Steam'den oyun oynayacağım çoğunlukla.

Resimdeki vadedilen hızlar yeterli ama senin sistemindeki USB girişleri, kullandığın kablo gibi detaylar araya girince hızlar çok değişir kesin bişey demek zor . Harici SSD alacaksan bilinmedik markalara çok bulaşmamanı tavsiye ederim onun yerine SanDisk veya Kingston alabilirsin seni üzmez, yok ben kendim toplamak istiyorum dersen SSD kadar bir de SSD kutusunuda iyi bir marka model seçmen gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…