esthc
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba efendim forumdaki ilk konumdur. Uzun süredir bir depolama birimi temin etmek niyetim var ama ileriye yönelik kullanmak istiyorum. Hem Android hem iPhone hem PC de kullanabileceğim bir harici disk arıyordum ki harici SSD'ler dikkatimi çekti. Ancak fiyatlardan dolayı kendisi ve kutusu ayrı ayrı olduğunda acemi bir kullanıcı için tavsiye edilir mi? Çünkü çok fazla ısınmalardan bahsediliyor, bugün için iki bin TL verdiğim bir diskin bozulmasını istemem açıkçası. Çok büyük boyutlar ve sürekli kullanım söz konusu değil ancak günümüzde bir telefonun bile galerisi 250 GB'lardan bahsediyor. O yüzden fiyatları da göz önünde bulundurarak 1 TB harici SSD ve ona uygun kutu tavsiyenizle birlikte bu disk direkt olarak Android tip-C ve iPhone 11'e bağlanabilir mi? Geçenlerde linkini göndereceğim SSD'ler için fiyatının uygunluğundan bahsedilmişti.
teknoraks.com.tr
Bu SSD'ler tavsiye edilir mi? Edilirse buna uygun hangi kutuyu kullanmak gerekir? Eğer bu şekilde satın almaktansa kutulu olarak almak daha mantıklı ise bunu mu tavsiye edersiniz. Fotoğraf, video ve evrak depolamak için.
Micron 2400 1TB 22x80 M.2 NVMe SSD
İşlemlerin Hızında Artış Bilgisayarınızda işlem yaparken saatlerce beklemek istemiyorsanız, bu SSD beklentinizi karşılar işlemleri en hızlı şekilde yapmaya özen gösterir. Okuma ve yazma hızı sayesinde, dosya aktarımlarınız çok daha kolay bir hale gelir. Güçlü ve Dayanıklıdır SSD kartınızın güçlü...
Son düzenleyen: Moderatör: