kajufindik3 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #21 Emircan60TR dedi: Hocam 1 TB M.2 SSD alıp diğerini de SSD kutusu alıp değerlendirebilirsiniz ya da satabilirsiniz size kalmış 2.el ürünler açıkçası bana fazla güven vermiyor bir de kodak markalı SSD kullanmadığım için fazla yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... 1TB M.2 SSD alıp garantiye göndersem 512'nin içindekini 1TB'a aktarabilirler mi?
Emircan60TR dedi: Hocam 1 TB M.2 SSD alıp diğerini de SSD kutusu alıp değerlendirebilirsiniz ya da satabilirsiniz size kalmış 2.el ürünler açıkçası bana fazla güven vermiyor bir de kodak markalı SSD kullanmadığım için fazla yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... 1TB M.2 SSD alıp garantiye göndersem 512'nin içindekini 1TB'a aktarabilirler mi?
Emircan60TR Kilopat Katılım 28 Ekim 2017 Mesajlar 246 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #22 kajufindik3 dedi: 1TB M.2 SSD alıp garantiye göndersem 512'nin içindekini 1TB'a aktarabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Garantiyle bir görüşün hocam yanlış yönlendirmek istemem sizi.
kajufindik3 dedi: 1TB M.2 SSD alıp garantiye göndersem 512'nin içindekini 1TB'a aktarabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Garantiyle bir görüşün hocam yanlış yönlendirmek istemem sizi.