WIDRESs Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 scaletaa dedi: Tek bir Windows gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayar açılırken Windows'u seçin diye bir ekran çıkıyor mu?
scaletaa dedi: Tek bir Windows gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayar açılırken Windows'u seçin diye bir ekran çıkıyor mu?
scaletaa Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #12 Pubgrlx01 dedi: Eki Görüntüle 881203 Buradan istediğin diske format atabilirsin içindekiler silinir ve Windows'ta silinir. Genişletmek için tıkla... dostum çok teşekkür ederim saatlerdir bunu arıyordum WIDRESs dedi: Peki bilgisayar açılırken Windows'u seçin diye bir ekran çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır çıkmıyordu hallettim sorunu hepinize teşekkür ederim
Pubgrlx01 dedi: Eki Görüntüle 881203 Buradan istediğin diske format atabilirsin içindekiler silinir ve Windows'ta silinir. Genişletmek için tıkla... dostum çok teşekkür ederim saatlerdir bunu arıyordum WIDRESs dedi: Peki bilgisayar açılırken Windows'u seçin diye bir ekran çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır çıkmıyordu hallettim sorunu hepinize teşekkür ederim
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 15 Şubat 2021 #13 scaletaa dedi: dostum çok teşekkür ederim saatlerdir bunu arıyordum hayır çıkmıyordu hallettim sorunu hepinize teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki her şeyi siliyor o. Biçimlendirme olayını baştan sorabilirdiniz bize.
scaletaa dedi: dostum çok teşekkür ederim saatlerdir bunu arıyordum hayır çıkmıyordu hallettim sorunu hepinize teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki her şeyi siliyor o. Biçimlendirme olayını baştan sorabilirdiniz bize.