4giree Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 19 Eylül 2024 #11 sydisgone dedi: Aynen tam o şekilde, eskisini kullanmayacağım Evet yeni ssd'yi takıp daha önce BIOS ekranından başlatmayı denedim ama siyah ekrana atıp BIOSA geri geliyordu Genişletmek için tıkla... Yeni SSD'ye Windows kurman lazım önce.
sydisgone dedi: Aynen tam o şekilde, eskisini kullanmayacağım Evet yeni ssd'yi takıp daha önce BIOS ekranından başlatmayı denedim ama siyah ekrana atıp BIOSA geri geliyordu Genişletmek için tıkla... Yeni SSD'ye Windows kurman lazım önce.
GG_Ghost Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #12 Evet islemci boot etdiyiniz flash belleyi takin ve boot tusuna basin
sydisgone Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 23 19 Eylül 2024 #13 4giree dedi: Yeni SSD'ye Windows kurman lazım önce. Genişletmek için tıkla... Taktığımda ve ilk çalıştırdığımda BIOSA atıyordu ve oradan da çıkamıyordum her türlü biosa geri dönüyordu
4giree dedi: Yeni SSD'ye Windows kurman lazım önce. Genişletmek için tıkla... Taktığımda ve ilk çalıştırdığımda BIOSA atıyordu ve oradan da çıkamıyordum her türlü biosa geri dönüyordu
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.494 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #14 sydisgone dedi: Taktığımda ve ilk çalıştırdığımda BIOSA atıyordu ve oradan da çıkamıyordum her türlü biosa geri dönüyordu Genişletmek için tıkla... Hata yok. Öyle olması lazım zaten. Yardım alın. Windows kurulması gerekiyor ve sanırım siz yapamayacaksınız. Windows'u kuracak kişiyi izleyin ve sizde öğrenin.
sydisgone dedi: Taktığımda ve ilk çalıştırdığımda BIOSA atıyordu ve oradan da çıkamıyordum her türlü biosa geri dönüyordu Genişletmek için tıkla... Hata yok. Öyle olması lazım zaten. Yardım alın. Windows kurulması gerekiyor ve sanırım siz yapamayacaksınız. Windows'u kuracak kişiyi izleyin ve sizde öğrenin.