M MaceraciErkan Kilopat Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #1 Anakartımın ekran kartı giriş kısmı bozuldu. İnternetten USB ile takılan harici ekran kartı soketi alsam ekran kartını ona taksam herhangi bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2019
Anakartımın ekran kartı giriş kısmı bozuldu. İnternetten USB ile takılan harici ekran kartı soketi alsam ekran kartını ona taksam herhangi bir sıkıntı olur mu?
D Deniz Örs Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2019 #2 Tabii ki, fazlaca performans düşüşün olur sanıyorum. PCI-E hızı ile USB hızları arasında dağlar kadar fark olması gerek.
Tabii ki, fazlaca performans düşüşün olur sanıyorum. PCI-E hızı ile USB hızları arasında dağlar kadar fark olması gerek.
M MaceraciErkan Kilopat Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #3 Deniz Örs dedi: Tabii ki, fazlaca performans düşüşün olur sanıyorum. PCI-E hızı ile USB hızları arasında dağlar kadar fark olması gerek. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyorum ama o siyah kablo nereye takılıyor bilmiyorum.
Deniz Örs dedi: Tabii ki, fazlaca performans düşüşün olur sanıyorum. PCI-E hızı ile USB hızları arasında dağlar kadar fark olması gerek. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyorum ama o siyah kablo nereye takılıyor bilmiyorum.