Harici ve dahili GPU'dan tek GPU'ya geçince dahiliyi kullanıyor

HerOxNeon

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar tek GPU'ya geçme sebebim delay süresi eğer tek GPU kullanırsam tuşa bastığımda daha hızlı tepki veriyor ama sorun şuki laptop daha iyi olan GPU'yu değil kötü olanı kullanıyor ve BIOS'tan değiştirilmiyor ya tek GPU'ya da çift GPU seçeneği var.
BIOS: InsydeH2O 5.0
AMD Radeon R5 M330 (oyun için olan)
Intel HD 4000 (normal işlerde kullanılan)

Arkadaşlar tek GPU'ya geçme sebebim delay süresi eğer tek GPU kullanırsam tuşa bastığımda daha hızlı tepki veriyor ama sorun şuki laptop daha iyi olan GPU'yu değil kötü olanı kullanıyor ve BIOS'tan değiştirilmiyor ya tek GPU'ya da çift GPU seçeneği var.
BIOS: InsydeH2O 5.0
AMD Radeon R5 M330 (oyun için olan)
Intel HD 4000 (normal işlerde kullanılan)

Başlat kısmına grafik yaz oynayacağın oyunu seç AMD ekran kartını seçersin.

Tek GPU seçince ikisi de Intel HD gözüküyor çift GPU da zaten AMD'ye ayarladım oyunu.

Hocam ben sorunu tam anlamadım. Siz harici bir GPU takmışsanız ya dahili seçersiniz ya da hariciyi seçersiniz.

Hocam ben sorunu tam anlamadım. Siz harici bir GPU takmışsanız ya dahili seçersiniz ya da hariciyi seçersiniz.

BIOS da tek GPU kullan veya çift GPU kullan ayarı var ama tek GPU ayarında seçim yapamıyorum bugün stress testi yaptım ekran kartlarına saçma bir şekilde Intel HD 4400 AMD Radeon R5 M330'dan daha iyi FPS verdi ki bunun olmaması gerek arada 4 5 FPS fark vardı

Ve yokarda yanlış yazmışım Intel HD 4000 değil 4400

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı