Harley vs CAT bot

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar selam. Bot alacağım. İki seçenek var biri CAT colorado ikincisi ise harley dacidson jim modeli. Şu anda kullandığım model Greyder markasına ait bir model ama çok eskidi. 7 senedir giyiyorum keşke aynısından olsa da alsam. Ayağım 47 numara. Sizce hangi modeli alsam uzun giyerim? Benim için en önemlisi su geçirmemesi ve uzun ömürlü olması. Aldığım zaman en az 5 sene giymek isterim.

İki botu da aynı firma üretiyor. Kalite olarak pek farkları yok. Uzun ömürlü olması için
nubuk olmayan ve fermuar olmayan modellere bakın. Ayrıca daha uzun bilekli olan modeller daha kolay deforme oluyor. Harley Davidson New Worker gibi.
Bu arada deri kalitesi olarak iyi olduğu için nubuk olan modeller bile Greyder'den daha dayanıklı olabilir. Lakin nubuk yine de renk olarak kolay deforme oluyor.

İki botu da aynı firma üretiyor. Kalite olarak pek farkları yok. Uzun ömürlü olması için.
Nubuk olmayan ve fermuar olmayan modellere bakın. Ayrıca daha uzun bilekli olan modeller daha kolay deforme oluyor. Harley-Davidson New worker gibi.
Bu arada deri kalitesi olarak iyi olduğu için nubuk olan modeller bile Greyder'den daha dayanıklı olabilir. Lakin nubuk yine de renk olarak kolay deforme oluyor.

Hocam acaba su geçirir mi? Nubuk almayacağım hakiki deri modelini alacağım. Yani bir videoda colorado için waterproof özelliği yok diye okudum ama.

Evet waterproof değiller. Botun bağcık kısımlarından su girmesi için ya motor sürmeniz lazım ya da botun yarısının su içine girmesi lazım. Yani su gireceği durum botun çok çok ıslanması ile olur. Ya da üretim hatası olarak dikiş yerlerinden girebilir.

Arada kaldım vallahi hocam. Greyder dediğim gibi bir kere bile su geçirmedi aşırı rahat bir bottu ama artık oda eskidi. Keşke deneyip alabilsem ama 47 numara da her mağazada yok

Evet waterproof değiller. Botun bağcık kısımlarından su girmesi için ya motor sürmeniz lazım ya da botun yarısının su içine girmesi lazım. Yani su gireceği durum botun çok çok ıslanması ile olur. Ya da üretim hatası olarak dikiş yerlerinden girebilir.

Hocam peki sizce bu nasıldır. Yani demenize göre bu botların çoğunda waterproof yok. Bunda da yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı