ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 4 Ağustos 2021 #1 P40 Lite almayı düşünüyorum. Halihazırda betaya katılabiliyor. Harmony OS'u da kesin alacak. Alınmaya değer mi yoksa fiyat bandında başka modellere mi bakmalıyım?
P40 Lite almayı düşünüyorum. Halihazırda betaya katılabiliyor. Harmony OS'u da kesin alacak. Alınmaya değer mi yoksa fiyat bandında başka modellere mi bakmalıyım?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Ağustos 2021 #2 ieithers dedi: P40 Lite almayı düşünüyorum. Halihazırda betaya katılabiliyor. Harmony OS'u da kesin alacak. Alınmaya değer mi yoksa fiyat bandında başka modellere mi bakmalıyım? Genişletmek için tıkla... 3700'e Realme 7 Pro öneririm ben.
ieithers dedi: P40 Lite almayı düşünüyorum. Halihazırda betaya katılabiliyor. Harmony OS'u da kesin alacak. Alınmaya değer mi yoksa fiyat bandında başka modellere mi bakmalıyım? Genişletmek için tıkla... 3700'e Realme 7 Pro öneririm ben.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.699 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #3 Realme 7 ve A32 öneririm. Oyun için ise X3 Pro.