Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bugün tanıtılan HarmonyOS saat tarafında sadece yeni çıkacak olan Watch 3 ve Watch 3 Pro'ya mı gelecek? GT2 ve GT2 Pro'ya da gelecek mi?
Arkadaşlar bugün tanıtılan HarmonyOS saat tarafında sadece yeni çıkacak olan Watch 3 ve Watch 3 Pro'ya mı gelecek? GT2 ve GT2 Pro'ya da gelecek mi?
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #2 Lansman'ı izledim güncelleme alacağı hakkında bir şey görmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 Hocam burada yazıyor. Ben emin olamadım ama. Huawei, HarmonyOS İşletim Sistemini Tanıttı Teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz yıl tanıttığı ve uzun zamandır geliştirdiği yeni HarmonyOS sürümünü bugün tanıttı. İşte işletim sisteminin detayları. www.webtekno.com
Hocam burada yazıyor. Ben emin olamadım ama. Huawei, HarmonyOS İşletim Sistemini Tanıttı Teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz yıl tanıttığı ve uzun zamandır geliştirdiği yeni HarmonyOS sürümünü bugün tanıttı. İşte işletim sisteminin detayları. www.webtekno.com