freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Bir yerde duydum HarmonyOS 3.0 artık tamamen Android'den bağımsız olacak. Acaba doğru mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 8 Eylül 2022 #2 Hiç sanmıyorum. Kullanıcı profili buna uygun değil bir kere. Diğer yandan HarmonyOS'un Android tabanlı olduğu iddiası da hâlâ çürütülmüş değil...
Hiç sanmıyorum. Kullanıcı profili buna uygun değil bir kere. Diğer yandan HarmonyOS'un Android tabanlı olduğu iddiası da hâlâ çürütülmüş değil...
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 matmakif dedi: Hiç sanmıyorum. Kullanıcı profili buna uygun değil bir kere. Diğer yandan HarmonyOS'un Android tabanlı olduğu iddiası da hâlâ çürütülmüş değil... Genişletmek için tıkla... Android lunix çekirdeği var, Hormony'nin ise farklı bir çekirdek oluşturulmuş farklı yalnız Android kodları da içinde barındırıyor.
matmakif dedi: Hiç sanmıyorum. Kullanıcı profili buna uygun değil bir kere. Diğer yandan HarmonyOS'un Android tabanlı olduğu iddiası da hâlâ çürütülmüş değil... Genişletmek için tıkla... Android lunix çekirdeği var, Hormony'nin ise farklı bir çekirdek oluşturulmuş farklı yalnız Android kodları da içinde barındırıyor.