HarmonyOS, Akıllı Cihazların Geleceğinde Yeni Bir Sayfa Açıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Akıllı cihazlar için yeni nesil bir işletim sistemi olan HarmonyOS, farklı türdeki cihazların bağlanması ve iş birliği yapması için ortak bir dil sağlayarak kullanıcılara daha rahat, sorunsuz ve güvenli bir deneyim sunuyor. Sistem yazılımını ayrıştırıp esnek bir şekilde dağıtmak ve daha önce bağımsız olan cihazları uyumlu ve bütünsel bir Süper Cihazda birleştirmek için dağıtık teknolojiyi […]

Devamı: HarmonyOS, Akıllı Cihazların Geleceğinde Yeni Bir Sayfa Açıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yıllarca Android'e bağımlı kaldık iOS çok pahalı ve kısıtlı diye ama artık sonunda Android'den kurtuluyoruz.
Tanrı'ya şükürler olsun yeni bir işletim sistemi geliyor.
@fatihterim neresi komik bunun, Android çok güzel bir işletim sistemi mi sanıyorsun.

Nimetlerinden faydalanmayı biliyor musunuz ki hemen sallıyorsunuz

HarmonyOS uzun vadede yavaşlamalar, takılmalar yapmazsa on numara olur bu arada.

Harmony OS gerçekten harika bir işletim sistemi olacak. HarmonyOS Android tabanlı değildir. Linux çekirdeğini kullanan LiteOS tabanlı açık kaynaklı. Linux çekirdeğinin microkernel (yekpare çekirdek) sürümünü kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…