Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ekim 2019 #11 Teşekkürler. alihan ateş dedi: harmony os işletim sistemi yapımı tamamlandı. fakat daha huawei telefonlara atılmadı.zaten sadece huawei için yapıldı Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler. alihan ateş dedi: harmony os işletim sistemi yapımı tamamlandı. fakat daha huawei telefonlara atılmadı.zaten sadece huawei için yapıldı Genişletmek için tıkla...
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 23 Ekim 2019 #12 Sylveon dedi: 1- Huawei eski telefonlarında Google uygulamarı var. 2- Huawei Mate 20 Lite alınmaz. Genişletmek için tıkla... Siz olayı biraz yanlış anlamışsınız. Huawei hala Android'i kullanıyor fakat Google uygulamaları yüklü gelmiyor.
Sylveon dedi: 1- Huawei eski telefonlarında Google uygulamarı var. 2- Huawei Mate 20 Lite alınmaz. Genişletmek için tıkla... Siz olayı biraz yanlış anlamışsınız. Huawei hala Android'i kullanıyor fakat Google uygulamaları yüklü gelmiyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Ekim 2019 #13 156318 dedi: Huawei hala Android'i kullanıyor fakat Google uygulamaları yüklü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam aynı şeyi söyledim zaten eski telefonlardan Google uygulamarı var.
156318 dedi: Huawei hala Android'i kullanıyor fakat Google uygulamaları yüklü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam aynı şeyi söyledim zaten eski telefonlardan Google uygulamarı var.