FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Resimde göründüğü gibi hata alıyorum. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim sonuç aynı. Çözümü yok mu bunun?
Resimde göründüğü gibi hata alıyorum. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim sonuç aynı. Çözümü yok mu bunun?
Turkishfighter94 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #2 Dostum aynısını bende yaşadım. Bilgisayarının hafızasında yer kalmamış. PC hafızasını 15 GB veya 20 GB yer acmalısın.
Dostum aynısını bende yaşadım. Bilgisayarının hafızasında yer kalmamış. PC hafızasını 15 GB veya 20 GB yer acmalısın.
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #3 Turkishfighter94 dedi: Dostum aynısını bende yaşadım. Bilgisayarının hafızasında yer kalmamış. PC hafızasını 15 GB veya 20 GB yer acmalısın. Genişletmek için tıkla... 450 GB boşta zaten.
Turkishfighter94 dedi: Dostum aynısını bende yaşadım. Bilgisayarının hafızasında yer kalmamış. PC hafızasını 15 GB veya 20 GB yer acmalısın. Genişletmek için tıkla... 450 GB boşta zaten.
Turkishfighter94 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #4 FDY dedi: 450 GB boşta zaten. Genişletmek için tıkla... Hyper-V ektinmi. Eğer etkinse doğrudan emulatordeki bazı dosyalar tam yüklenmemiştir. Emulatorü silip tekrardan RAR'dan klasöre cıkart ve açmayı dene.
FDY dedi: 450 GB boşta zaten. Genişletmek için tıkla... Hyper-V ektinmi. Eğer etkinse doğrudan emulatordeki bazı dosyalar tam yüklenmemiştir. Emulatorü silip tekrardan RAR'dan klasöre cıkart ve açmayı dene.
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #5 Turkishfighter94 dedi: Hyper-V ektinmi. Eğer etkinse doğrudan emulatordeki bazı dosyalar tam yüklenmemiştir. Emulatorü silip tekrardan RAR'dan klasöre cıkart ve açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hyper-V etkin(sanallaştırma herhalde) WSA pacman ve HarmonyOS Next gibi şeylerde çalışmıyor başka şeylerde sorun gormedim.
Turkishfighter94 dedi: Hyper-V ektinmi. Eğer etkinse doğrudan emulatordeki bazı dosyalar tam yüklenmemiştir. Emulatorü silip tekrardan RAR'dan klasöre cıkart ve açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hyper-V etkin(sanallaştırma herhalde) WSA pacman ve HarmonyOS Next gibi şeylerde çalışmıyor başka şeylerde sorun gormedim.
Turkishfighter94 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #6 FDY dedi: Hyper-V etkin(sanallaştırma herhalde) WSA pacman ve HarmonyOS Next gibi şeylerde çalışmıyor başka şeylerde sorun gormedim. Genişletmek için tıkla... Ben Hyper-V ile çalıştırdım. Sıkıntısız calısıyor. Emülatörü silip tekrardan yüklemeyi dene olur belki.
FDY dedi: Hyper-V etkin(sanallaştırma herhalde) WSA pacman ve HarmonyOS Next gibi şeylerde çalışmıyor başka şeylerde sorun gormedim. Genişletmek için tıkla... Ben Hyper-V ile çalıştırdım. Sıkıntısız calısıyor. Emülatörü silip tekrardan yüklemeyi dene olur belki.
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #7 Deneyeceğim Turkishfighter94 dedi: Ben Hyper-V ile çalıştırdım. Sıkıntısız calısıyor. Emülatörü silip tekrardan yüklemeyi dene olur belki. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim eve geçtiğim vakit sizi bilgilendireceğim
Deneyeceğim Turkishfighter94 dedi: Ben Hyper-V ile çalıştırdım. Sıkıntısız calısıyor. Emülatörü silip tekrardan yüklemeyi dene olur belki. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim eve geçtiğim vakit sizi bilgilendireceğim