HarmonyOS Next Globale gelir mi?

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
HarmonyOS Next Çin'de piyasa sürelecek.
Zaten geçenlerde resmen duyurdular. Huawei; Apple gibi kendi işlemcisin, kendi işletim sistemini yapıyor. Huawei ambargolara rağmen hala mücadele edebiliyor. Başka bir şirket olsaydı çoktan batmıştı.

Asıl soru şu HarmonyOS Next Globale nasıl gelir?
Temel uygulamalar WhatsApp YouTube Facebook Instagram gibi uygulamalar ABD ambargosuyla nasıl gelir?
Başarısız olur mu Tizen, Bada OS, Windows Phone gibi rafa mı kalkar düşüncelerininizi merak ediyorum.

Mate pad Pro 10.8 var harmony 2 verdi 2 senedir güncelleme gelmedi. Böyle şirket olmaz olsun. Bir de cihaz amiral gemisi.

1 sen düzgün güncelleme geldi.
matepad pro 12.6 da aynı şekil
HarmonyOS güncellemelerini sadece çin'e veriyorlar.
Ama bizede harmonyos bu tablet diye reklamını yapıyorlar.

HarmonyOS Next Çin'de piyasa sürelecek.
Zaten geçenlerde resmen duyurdular. Huawei; Apple gibi kendi işlemcisin, kendi işletim sistemini yapıyor. Huawei ambargolara rağmen hala mücadele edebiliyor. Başka bir şirket olsaydı çoktan batmıştı.

Asıl soru şu HarmonyOS Next Globale nasıl gelir?
Temel uygulamalar WhatsApp YouTube Facebook Instagram gibi uygulamalar ABD ambargosuyla nasıl gelir?
Başarısız olur mu Tizen, Bada OS, Windows Phone gibi rafa mı kalkar düşüncelerininizi merak ediyorum.
Sadece çin'e çıkacak şuanlık. Çin uygulamaları zaten harmonyOS next de bulunuyor. Çinliler miliyetci insanlar kendi uygulamalarını kullanıyorlar ve kendi uygulamalarını hemen harmonyos next e cıkaracaklardır. Onlar whatsap insta youtube kullanmıyor. Huawei şuan çin de en çok satılan telefon markası. yani başarısız olma ihtimali yok. Globale gelmeden önce GBOX gibi bir uygulama piyasaya çıkartacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı