Harp okulları için göz çizdirme

Jon_Snow

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle Ramazan bayramınız mübarek olsun. Şu an 10.sınıftayım fakat üniversite olarak milli savunma üniversitesi ve hava harp okulunu istiyorum. Fakat gözlerim sorun çıkarıyor.(Miyop sağ ve sol 1, 50) gözlerimin ilerlemesi durdu. No touch diye bir göz tedavi etme var. Onu yaptırarak girme olasılığım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun garantisini sana kimse veremez o tamamen sağlık kontrolündeki adamın tamamen o anki durumuna bağlı bazen en ufak bir şey den bile eliyorlar. Elenmiş biri olarak diyorum.

Onun garantisini sana kimse veremez o tamamen sağlık kontrolündeki adamın tamamen o anki durumuna bağlı bazen en ufak bir şey den bile eliyorlar. Elenmiş biri olarak diyorum.
Tamamdır sağ olun.
HHO'da göz çizdirsen bile çizdirmeden önceki değer kaide alınır. F-16 pilotu olmak için 2 gözün toplamı 1 derece olmalı.
HHO'ya girmeden 1 veya 2 ay önce yaptırmayı planlıyorum ve göz çizdirdiğim için elenir miyim ?

HHO'ya girmeden 1 veya 2 ay önce yaptırmayı planlıyorum ve göz çizdirdiğim için elenir miyim?
Dediğimi anlamadın herhalde. Gözün 3 diyelim. Çizdirip 0.25 yaptın. Sağlık kontrollerinde 0.25 olan değil, 3 olan kaide alınacak. Tabii ki bu pilotluk için geçerli. HHO bünyesinde uçak, sistem, makine, elektrik mühendislikleri gibi alanlar da var. Bu alanlar için problem olmaz.

Pilotluk ve uçak mühendisliği arasında kaldıydım. HHO'ya girersem mecbur uçak mühendisi olurum.
Yardımınız için teşekkür ederim. Peki sizce gözlerimi çizdreyim mi yoksa bu halde mi şansımı deneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…