Harry Potter serisi okumaya değer mi?

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
Bu zamana kadar hiç kitaplarını okumadım ama filmlerin hepsini izledim.

Kitap okumayı seviyorsan oku
Harry potteri filmleriyle gördüysen sonradan kitap kötü gelicektir.

Filmleri beğendiysen kitapları beğenirsin diye düşünüyorum, daha detaylı filmlerde olmayan karakterler ve olaylarla dolu.

Filmleri beğendiysen kitapları beğenirsin diye düşünüyorum, daha detaylı filmlerde olmayan karakterler ve olaylarla dolu.

Yani okumaya değecek şeyler var.

Ozm ilk 3 kitabı alıyorum duruma göre diğer kitapları da alırım.

Kitap okumanın size katacağı şeyler hariç, size bir şey katmayacaktır. Daha çok çocuklara yönelik kitap serisi ama niyeyse yaşı büyük olanların bile okuduğu bir kitap fakat çok bir yararı yok.

Yani okumaya değecek şeyler var.

Ozm ilk 3 kitabı alıyorum duruma göre diğer kitapları da alırım.
Spoiler vermek istemem ama sadece ilk kitapta bile filmlerde bahsedilmeyen birkaç karakterle karşılacaksın ve kitaplarda ilerledikçe bu kişiler daha da artacak bence okumaya değer. İyi eğlenceler

Spoiler vermek istemem ama sadece ilk kitapta bile filmlerde bahsedilmeyen birkaç karakterle karşılacaksın ve kitaplarda ilerledikçe bu kişiler daha da artacak bence okumaya değer. İyi eğlenceler.

Teşekkür ederim akşam kitapları alıp okumaya başlarım.

Twilight gibi serileri okumakla aynı yaş aralığında güzel sadece. Çocukluğunda Harry Potter filmleri izleyerek büyümediysen sonrasında yapacak çok bir şey yok. Ama izlediysen/okuduysan nostaljik çocukluk hatıralarında yer ediyor.

İlk 4 kitabını ortaokuldayken severek okudum ama sonraki kitaplarda seriden uzaklaştıran bazı şeyler oldu. Evrenin tutarlı bir mekaniğinin olmaması, her şeyin ol dedim oldu kafasında ilerlemesi, bir sürü mantık hatası barındırması gibi şeylere dikkat etmeye başladıktan sonra son 3 kitabı okurken pek keyif almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…