Galeano Megapat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 826 17 Eylül 2015 #11 Konuyla pek alakası yok ama güç kaynağınız nedir acaba?
Şeftali Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #12 Anakart olacak yanlış yazmışım.
Offline_ Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #13 Şeftali dedi: Anakart olacak yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil paylaşırım durumu Galeano dedi: Konuyla pek alakası yok ama güç kaynağınız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... 230v 250w bir güç kaynağı Şeftali dedi: Her zaman dostum. Not: Ekran kartın gelince buraya durumunu ve tamir kalitesini yazarsan herkes faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef anakart yanmış yenisini aldım 180 liraya inşallah işlemci ekrankartı ram üçlüsü zarar görmemiştir
Şeftali dedi: Anakart olacak yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil paylaşırım durumu Galeano dedi: Konuyla pek alakası yok ama güç kaynağınız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... 230v 250w bir güç kaynağı Şeftali dedi: Her zaman dostum. Not: Ekran kartın gelince buraya durumunu ve tamir kalitesini yazarsan herkes faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef anakart yanmış yenisini aldım 180 liraya inşallah işlemci ekrankartı ram üçlüsü zarar görmemiştir