1 adet Call of Duty infinite ve FIFA 18 CD oyunum var ancak büyük ihtimalle çizik var, 15GB iniyor gerisi inmiyor. Bu cdlerin tamir etme imkanı var mı? Veya Microsoft Store'den indirebilir miyim?
Kolonya ile dene. Diş macunu cd üzerinde kalıntı bırakır. Yurt dışında bu tarz durumlar için veri kurtarma hizmeti sağlayan yerler oluyor ancak tr'de bulman zor. Bulsan dahi astarı yüzünü aşar pahalı gelir.
Diş macunu yapışkan yapısı nedeniyle cd'yi daha kötü hale getirir ancak kolonyanın işe yaradığını bizzat kendim de deneyimlemiştim birkaç kez 2000'li yıllarda. Kolonyanın içeriğindeki alkol bir nevi pasta cila etkisi göstererek kılcal çizikleri iyileştirip gözle görülemeyen mikro cisimleri cd'nin yüzeyinden kaldırıyor.
Diş macunu yapışkan yapısı nedeniyle CD'yi daha kötü hale getirir ancak kolonyanın işe yaradığını bizzat kendim de deneyimlemiştim birkaç kez 2000'li yıllarda. Kolonyanın içeriğindeki alkol bir nevi pasta cila etkisi göstererek kılcal çizikleri iyileştirip gözle görülemeyen mikro cisimleri CD'nin yüzeyinden kaldırıyor.
Şans. Bu mevcut konuda anladığım kadarıyla diskteki bazı veriler bozulmuş. Bu verileri CD üzerinden onarmak mümkün değil, o verilerin bulunduğu sektörler kullanılamaz halde. Eğer kir veya leke yüzünden okunmamış ise çalışır.
Şans. Bu mevcut konuda anladığım kadarıyla diskteki bazı veriler bozulmuş. Bu verileri CD üzerinden onarmak mümkün değil, o verilerin bulunduğu sektörler kullanılamaz halde. Eğer kir veya leke yüzünden okunmamış ise çalışır.