Hasarlı fare kablosu nasıl onarılır?

erdemkamis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim faremin 2 cm'lik bir kısmında kablonun sıkıntı var, orayı ellediğim zaman 1 saniye gidip geliyor ve fareyi çok hızlı refleks attığım zaman da oluyor. Orayı sıkıca ince siyah bir bantla yapıştırsam bir etki gösterir mi? Belirli 2 cm bir bölge çünkü.

Var elektrikçi var isinden anlayanda birisi alt komşum yakınız yani bayağı ama işte 500 TL olan bir mouse yani daha çok bozma ihtimali var mı?
Yani elektrikçi diyorsunuz adam tecrübelidir sonuçta, orada büyük bir işlem yok sadece kablo değişimi yapılacak. Hani derseniz riske atmayalım, kabloyu dışarıdan kesip de değiştirilebilir. Veya içini açıp PCB'ye lehim yapabilir. İşlem sırasında olabilecek şeylerden ben sorumlu değilim. :)

Elektrikçi için böyle bir şey zaten kolay, muhtemelen bir şey olmaz ama ben yine de belirteyim. Garanti varsa direkt garantiye gönderin içiniz rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı