Hasarlı monitör ne yapılabilir?

kerem922

Hectopat
Merhaba, dün sinir ile monitörü 5 kere yumrukladım ve sonucunda fotoğraftaki hasarlar oluştu ve yeni monitör aldım. Sizce eski olanı (kırdığımı) ne yapmalıyım? 😀

Dosya Ekleri

• IMG_20240101_233023.jpg
    IMG_20240101_233023.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba, dün sinir ile monitörü 5 kere yumrukladım ve sonucunda fotoğraftaki hasarlar oluştu ve yeni monitör aldım. Sizce eski olanı (kırdığımı) ne yapmalıyım? 😀

Adaptörü, devre kartı ve kasası satılabilir. Kırık panel üzerinde değişik deneyler de yapılabilir :D

Panel az hasarlı, çalışır vaziyette biraz daha kırıp ekrandaki renk değişimlerini izleyebilirsiniz. Hatta bunu yaparken fotoğraf atma şansınız varsa ben de görmek isterim :) Paneli fazla parçalamayın bu arada, arkadaki LED ışıkları hasar görmesin. Monitörün devre kartı ile birlikte LED ışıkları belki bir projede değerlendirebilirsiniz.

Panel az hasarlı, çalışır vaziyette biraz daha kırıp ekrandaki renk değişimlerini izleyebilirsiniz. Hatta bunu yaparken fotoğraf atma şansınız varsa ben de görmek isterim :) Paneli fazla parçalamayın bu arada, arkadaki LED ışıkları hasar görmesin. Monitörün devre kartı ile birlikte LED ışıkları belki bir projede değerlendirebilirsiniz.
2023-12-31-16-27-38-944.jpg

😀 Daha yeni hali.
2023-12-31-16-19-47-012.jpg

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...22c150ns-uf-anakart-vga-kart-1126321373/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...cerceve-ve-anakart-saglamdir-1098613763/detay

Bu tarz ilanlar oluyor. Monitorun modelini yazip anakarti satan var mi diye bak ona gore fiyat koyarsin. Kimisi ayak ve adaptoru satmiyor Samsung ilaninda oldugu gibi. Herhalde ayak ve adaptoru daha yuksek fiyattan cakmaya calisiyorlar ihtiyaci olana.

Bir de bu ilanlar kolay kolay satilmaz. Koyacaksin ilani unutacaksin kenarda kosede duracak monitor, aylar sonra almak isteyen cikabilir. Koydugun anda ucuz fiyat teklif vermeye cikan olursa stokcu servislerdir. Dikkat et piyasadan ucuza verme.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı