Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 30 Kasım 2021 #11 Husiza dedi: Ekspertize sokmadan almayı düşünmüyorum ekspertizde kayda geçmeyen şeyler vb çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Motosiklet için profesyonel bir expertiz bulmanız gerekiyor. Araba işi yapanlar motosiklette ince ayrıntıdan anlamayabilirler. Bu şekilde rapor verebilecek bir expertiz bulmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Husiza dedi: Ekspertize sokmadan almayı düşünmüyorum ekspertizde kayda geçmeyen şeyler vb çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Motosiklet için profesyonel bir expertiz bulmanız gerekiyor. Araba işi yapanlar motosiklette ince ayrıntıdan anlamayabilirler. Bu şekilde rapor verebilecek bir expertiz bulmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 30 Kasım 2021 #12 Husiza dedi: Teşekkür ederim. Hasar kaydı olmasa bile düşer mi ? Genişletmek için tıkla... Hasar kaydı olmasa bir şekilde geçiştirirsin ama tramere işlenirse değer kaybı olur
Husiza dedi: Teşekkür ederim. Hasar kaydı olmasa bile düşer mi ? Genişletmek için tıkla... Hasar kaydı olmasa bir şekilde geçiştirirsin ama tramere işlenirse değer kaybı olur
Husiza Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #13 benyokum dedi: Hasar kaydı olmasa bir şekilde geçiştirirsin ama tramere işlenirse değer kaybı olur Genişletmek için tıkla... Tramere işlenmeden yaptırabilmemin bir yolu var mıdır? Yamahanın İzmir servisinde taktırıcaktım orjinal.
benyokum dedi: Hasar kaydı olmasa bir şekilde geçiştirirsin ama tramere işlenirse değer kaybı olur Genişletmek için tıkla... Tramere işlenmeden yaptırabilmemin bir yolu var mıdır? Yamahanın İzmir servisinde taktırıcaktım orjinal.