Hasarlı Samsung Galaxy S6'dan veri kurtarma

Anlblc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

6 senedir kullanmış olduğum S6 telefonum yere düşme sonrasında daha fazla dayanamayıp son nefesini verdi. Ekrana görüntü gelmiyor, telefon açılmıyor, şarj bağladığımda sensör ışığı çalışmıyor. Yani telefon açılmıyor. S6'nın arka kapağı açılmadığı için ve harici hafıza kartı takılamadığı için donanımsal parçalarına müdahale edemyorum, çok da anlamıyorum zaten. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Acaba telefonumun içindeki verileri kurtarabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar,

6 senedir kullanmış olduğum S6 telefonum yere düşme sonrasında daha fazla dayanamayıp son nefesini verdi. Ekrana görüntü gelmiyor, telefon açılmıyor, şarj bağladığımda sensör ışığı çalışmıyor. Yani telefon açılmıyor. S6'nın arka kapağı açılmadığı için ve harici hafıza kartı takılamadığı için donanımsal parçalarına müdahale edemyorum, çok da anlamıyorum zaten. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Anakartı kırılmış ise geçmiş olsun kardeşim bu SSD gibi bir şey değil kurtaramazsın.

Merhaba arkadaşlar,

Telefon bir şekilde açılırsa bilgisayardan almaya çalışın. Yoksa bir tamirciye götürün belki kurtarılabilir, sanmıyorum ama şansınızı deneyin.

Anakartı kırılmış ise geçmiş olsun kardeşim bu SSD gibi bir şey değil kurtaramazsın.
Anakartın kırıldığını zannetmiyorum, yere düşünce ekran titredi biraz, sonra komple gitti. Dahili Hafıza Kartı, harici olandan ne kadar farklı olabilir ki diye düşündüm, sonuçta aynı işlevi görüyor. Dahili olması sıradan kullanıcıların içerisinden veri almasını zor kılabilir ama yine de belki yapılabilir diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı