Hashrate ve pool rate dengesizliği

ÖmerAltıntas

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kazım gücüm ve pooldaki değerler aşağıdaki gibidir. Farklı port ve adres denememe rağmen böyle. Normalde 2-3 MH oynuyordu fakat tekrar başlatmak zorunda kaldım ve bir süredir böyle. Çözüm var mıdır?

Ms yüksek olabilir mi? Binance Pool ile deneyin, 30K Ms olsa bile ne ise onu veriyor.

Ms değerine nereden bakabilirim ? Ve şuan birikmiş biraz para var pool değiştirirsem bu para sıfırlanır mı ?
Hocam aynı walleta gidiyorsa para sıfırlanmaz. Şu makaleye göz atabilirsiniz Ms değerini kontrol etmek için(ve işe yarar daha fazla bilgi).

Hocam aynı walleta gidiyorsa para sıfırlanmaz. Şu makaleye göz atabilirsiniz Ms değerini kontrol etmek için(ve işe yarar daha fazla bilgi).
Hocam biraz baktım ama binance üzerinden yapmaya başlarsam kendi verdikleri cüzdana gidiyor galiba.

Hocam biraz baktım ama binance üzerinden yapmaya başlarsam kendi verdikleri cüzdana gidiyor galiba.
Ben sizi herkes gibi Binance kullanan birisi diye düşündüm. Bence internet ve Ms değerleri yüzünden öyle ancak kesin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…