ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Kazım gücüm ve pooldaki değerler aşağıdaki gibidir. Farklı port ve adres denememe rağmen böyle. Normalde 2-3 MH oynuyordu fakat tekrar başlatmak zorunda kaldım ve bir süredir böyle. Çözüm var mıdır?
Merhaba arkadaşlar. Kazım gücüm ve pooldaki değerler aşağıdaki gibidir. Farklı port ve adres denememe rağmen böyle. Normalde 2-3 MH oynuyordu fakat tekrar başlatmak zorunda kaldım ve bir süredir böyle. Çözüm var mıdır?
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 3 Nisan 2021 #2 Ms yüksek olabilir mi? Binance Pool ile deneyin, 30K Ms olsa bile ne ise onu veriyor.
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 blavlmao dedi: Ms yüksek olabilir mi? Binance Pool ile deneyin, 30K Ms olsa bile ne ise onu veriyor. Genişletmek için tıkla... Ms değerine nereden bakabilirim ? Ve şuan birikmiş biraz para var pool değiştirirsem bu para sıfırlanır mı ?
blavlmao dedi: Ms yüksek olabilir mi? Binance Pool ile deneyin, 30K Ms olsa bile ne ise onu veriyor. Genişletmek için tıkla... Ms değerine nereden bakabilirim ? Ve şuan birikmiş biraz para var pool değiştirirsem bu para sıfırlanır mı ?
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 3 Nisan 2021 #4 ÖmerAltıntas dedi: Ms değerine nereden bakabilirim ? Ve şuan birikmiş biraz para var pool değiştirirsem bu para sıfırlanır mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı walleta gidiyorsa para sıfırlanmaz. Şu makaleye göz atabilirsiniz Ms değerini kontrol etmek için(ve işe yarar daha fazla bilgi).
ÖmerAltıntas dedi: Ms değerine nereden bakabilirim ? Ve şuan birikmiş biraz para var pool değiştirirsem bu para sıfırlanır mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı walleta gidiyorsa para sıfırlanmaz. Şu makaleye göz atabilirsiniz Ms değerini kontrol etmek için(ve işe yarar daha fazla bilgi).
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #5 blavlmao dedi: Hocam aynı walleta gidiyorsa para sıfırlanmaz. Şu makaleye göz atabilirsiniz Ms değerini kontrol etmek için(ve işe yarar daha fazla bilgi). Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktım ama binance üzerinden yapmaya başlarsam kendi verdikleri cüzdana gidiyor galiba.
blavlmao dedi: Hocam aynı walleta gidiyorsa para sıfırlanmaz. Şu makaleye göz atabilirsiniz Ms değerini kontrol etmek için(ve işe yarar daha fazla bilgi). Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktım ama binance üzerinden yapmaya başlarsam kendi verdikleri cüzdana gidiyor galiba.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 3 Nisan 2021 #6 ÖmerAltıntas dedi: Hocam biraz baktım ama binance üzerinden yapmaya başlarsam kendi verdikleri cüzdana gidiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Ben sizi herkes gibi Binance kullanan birisi diye düşündüm. Bence internet ve Ms değerleri yüzünden öyle ancak kesin değil.
ÖmerAltıntas dedi: Hocam biraz baktım ama binance üzerinden yapmaya başlarsam kendi verdikleri cüzdana gidiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Ben sizi herkes gibi Binance kullanan birisi diye düşündüm. Bence internet ve Ms değerleri yüzünden öyle ancak kesin değil.