Haşlanmış yumurta nasıl daha lezzetli yapılır?

sinsipençe

Picopat
Daha fazla  
Ya yumurtayı istediğim dakika kadar haşlıyorum ama ağzımda kötü bir tat oluşuyor haşlanmış yumurtada. Biber ve tuz atınca oranı tam ayarlanmiyor fazla oluyor. Uyguladığınız bir şey var mı?

Maydanoz al yanına. Hafif kıy, sapları falan ayrılsın ama çok kıyma sakın. Üstüne zeytinyağı(yoksa abartmamak koşuluyla ayçiçek yağı)ve pulbiberi at. Bir nevi salata gibi düşün. Beraber yersin bunu.

Selam. Agiziniza gelen tadin nedeni yumurtadan kaynakli mi? Marka koy, yumurtasi vb.
Yoksa haslarken mi problem yasadiginizi dusunuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karabiber, pul biber, kekik, zeytinyağı, limon bunlar yumurtaya yakışan şeyler içlerinden isteğini seçip kombinasyon yapabilirsin

Yumurtanın tadından rahatsız oluyorsun demek ki. Kapatmak için baharat ve yağ ile yiyebilirsin. Kişiden kişiye değişiyor, bana sadece tuz olsun yeter deli gibi severim yumurtanın tadını.

Selam agiziniza gelen tadin nededni yumurtadan kaynaklimi (marka koy yumurtasi vb)
Yoksa haslarkenmi problem yasadiginizi dusunuyorsunuz.

Yumurtada sıkıntı yok benim damağımda garip bir tat bırakıyor özellikle tuzsuz yumurta.

Yumurtanın tadından rahatsız oluyorsun demek ki. Kapatmak için baharat ve yağ ile yiyebilirsin. Kişiden kişiye değişiyor, bana sadece tuz olsun yeter deli gibi severim yumurtanın tadını.

Tuz pulbiber atiyomda oran dengesiz oluyor onu nasıl ayarlıyorsun?

Karabiber, pul biber, kekik, zeytinyağı, limon bunlar yumurtaya yakışan şeyler içlerinden isteğini seçip kombinasyon yapabilirsin.

Limonla güzel olur mu ki? Denerim yine.

Çok kral bir tarif gibi geldi denenir.

Yumurtadan nefret ederim yemek için genelde Full karabiber atıyorum veya başka baharatlar en azından yemek daha lezzetli oluyor.

Karabiber, pul biber, kekik, zeytinyağı, limon bunlar yumurtaya yakışan şeyler içlerinden isteğini seçip kombinasyon yapabilirsin.

Limonla güzel olur mu ki? Denerim yine.

Çok kral bir tarif gibi geldi denenir.

Hocam zeytinyağı olmadanda naçizane bir lwzzete varılabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…