paranormaladam Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 24 Ekim 2022 #11 Ben de yiyemiyordum, arkadaşın dediği gibi patates salatası yaparak yemeye alıştım. Maydanoz, baharat ve zeytinyağı ile de muhteşem oluyor. Zevke göre taze soğan eklenebilir. Ayrıca patates ile daha tok tutuyor.
Ben de yiyemiyordum, arkadaşın dediği gibi patates salatası yaparak yemeye alıştım. Maydanoz, baharat ve zeytinyağı ile de muhteşem oluyor. Zevke göre taze soğan eklenebilir. Ayrıca patates ile daha tok tutuyor.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Ekim 2022 #12 Sabah mideniz bulanabilir günün farklı bir saatinde yemeyi deneyin.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.958 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #13 Bende yiyemiyorum ancak öncesinde küçük bir ekmeğe nutella veya pekmez gibi tatlı bir şey sürüp öyle yiyorum.
Bende yiyemiyorum ancak öncesinde küçük bir ekmeğe nutella veya pekmez gibi tatlı bir şey sürüp öyle yiyorum.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 24 Ekim 2022 #14 Yumurtanın sarısı ile beyazını karıştıran aparattan alıp öyle deneyin.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 24 Ekim 2022 #15 Liberte Sergen dedi: Liberte Sergen dedi: Tok tutuyor hocam sabah 6 da kahvaltı yapıyorum ve diğer öğünümü 13.00 gibi yiyorum. Alternatif öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam yumurtaya baharat atmak. Kekik, nane gibi baharatlar daha yenilebilir kılarak. O yumurtayı yemek zorundasınız maalesef. Son düzenleme: 24 Ekim 2022
Liberte Sergen dedi: Liberte Sergen dedi: Tok tutuyor hocam sabah 6 da kahvaltı yapıyorum ve diğer öğünümü 13.00 gibi yiyorum. Alternatif öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam yumurtaya baharat atmak. Kekik, nane gibi baharatlar daha yenilebilir kılarak. O yumurtayı yemek zorundasınız maalesef.