Rehber C# Hassas bekleme kütüphanesi Winhooks nasıl kullanılır?

@TheAny, @Bayram Reis çok güzel tartışma çıkarmışsınız. Okurken keyif aldım valla. İkinizin de emeğine sağlık.
Tartışma değil de fikir alışverişi denebilir. Ben bazı kısımlarda yanış anlamış ve anlaşılmışım. Telefondan okuduğum için bazıları gözümden kaçmış. Şu an pc'den tekrar okudum da bazı şeyleri baya yanlış anlamışım.
Tabii ki senin degil. O yuzden zaten;
Mesela burayı biraz geç farkettim. Başkaları için dediğini. Çünkü ben bu kütüphaneyi o amaçla yaptım zaten. Ama bilmeyenler için önemli notlar vermiş. Ben açıklama satırıyla pek uğraşmam şahsen. Zaten hep tek başıma çalışıyorum. Eskisi gibi karmaşık çalışmadığımdan herkesin kolayca anlayabileceğini düşünüyorum.

Kendisinin bilgisi benimkinden fazladır. Ben yeni yeni senior olma çabasındayım işte
Yakında okul da başlayacak. İyicene daha kompleks yapılar yapmaya başlarım.

Teşekkür ederim.

Tartışma derken ben de o manada söyledim zaten. Yoksa bir atışma yok tabi ki. Böyle teknik tartışmaları okumak hoşuma gidiyor. Teşekkür ederiz.

Tek problem Lowlevel hook ve Input sınıfının System.VirtualKey sınıfından olması ve Türkçe karakterleri desteklememesi. Henüz bakmadım ama illa bir yöntemi vardır.
@TheAny Onu da çözmem 20DK'ımı almadı. Oem'ler varmış. Buraya da beklerim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…