anthonysoprano Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 397 20 Haziran 2025 #1 Dostlar merhaba son zamanlarda diş hassasiyetim fazla artmış durumda, yaz sıcağında soğuk karpuz yiyince, soğuk su içince çok keskin bir sızlama oluyor. Ne tavsiye edebilirsiniz? Diş macunu vs. doktora da zaten pazartesi gideceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025
Dostlar merhaba son zamanlarda diş hassasiyetim fazla artmış durumda, yaz sıcağında soğuk karpuz yiyince, soğuk su içince çok keskin bir sızlama oluyor. Ne tavsiye edebilirsiniz? Diş macunu vs. doktora da zaten pazartesi gideceğim.
Lilith27 Picopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #2 Bu ikisini önerebilirim ama mutlaka diş hekimine görün. Geçmiş olsun.
anthonysoprano Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 397 21 Haziran 2025 #3 Lilith27 dedi: Eki Görüntüle 2517085 Bu ikisini önerebilirim ama mutlaka diş hekimine görün. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim pazartesi görüneceğim. elimin altında bundan vardı ben de bunu aldım.
Lilith27 dedi: Eki Görüntüle 2517085 Bu ikisini önerebilirim ama mutlaka diş hekimine görün. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim pazartesi görüneceğim. elimin altında bundan vardı ben de bunu aldım.