Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.230 Çözümler 7 Dün 17:43 #1 Normalde burada "DAHA FAZLA" seçeneği vardı, ama nedense hesabımdan silinmiş ve istesem de seçemiyorum. Bunun yüzünden arkadaşlarımın attığı çoğu reelsi göremiyorum. Hatta alkol ve sigaraya bile hassas içerik algılayıp blokluyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:00
Normalde burada "DAHA FAZLA" seçeneği vardı, ama nedense hesabımdan silinmiş ve istesem de seçemiyorum. Bunun yüzünden arkadaşlarımın attığı çoğu reelsi göremiyorum. Hatta alkol ve sigaraya bile hassas içerik algılayıp blokluyor. Ne yapmam lazım?
erdgnoztrk60 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:11 #2 Hesabın Yılı ile alakalı olabilir yaşı büyütmeyi dene.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.230 Çözümler 7 Dün 18:18 #3 erdgnoztrk60 dedi: Hesabın Yılı ile alakalı olabilir yaşı büyütmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam 22 yaşındayım ama 25 yaşında işaretlediğim halde düzelmiyor.
erdgnoztrk60 dedi: Hesabın Yılı ile alakalı olabilir yaşı büyütmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam 22 yaşındayım ama 25 yaşında işaretlediğim halde düzelmiyor.
L Lebend Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:06 #4 Aynı sıkıntı bende de var arkadaşımın attığı Reels'leri asla göremiyorum nadir 1-2 tane denk geliyor.
Aynı sıkıntı bende de var arkadaşımın attığı Reels'leri asla göremiyorum nadir 1-2 tane denk geliyor.