Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.819 Çözümler 54 29 Şubat 2024 #1 116 in 1 precisieschroevendraaierset magnetische schroevendraaierbit voor iPhone PC horlogebril professionele reparatieset zwart - AliExpress 1420 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hassas Tornavida Seti 117'i 1 Arada Manyetik Onarım Aracı Kiti, IPhone Kamera İzle PC için 98 Torx Phillips Tornavida Uçları ile - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu ikisi fiyat olarak iyi gözüktü bende indirim kuponu ve ilk alışveriş fırsatı olduğu için ikisi de 110 TL'ye geliyor hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyata alınırlar mı?
116 in 1 precisieschroevendraaierset magnetische schroevendraaierbit voor iPhone PC horlogebril professionele reparatieset zwart - AliExpress 1420 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hassas Tornavida Seti 117'i 1 Arada Manyetik Onarım Aracı Kiti, IPhone Kamera İzle PC için 98 Torx Phillips Tornavida Uçları ile - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu ikisi fiyat olarak iyi gözüktü bende indirim kuponu ve ilk alışveriş fırsatı olduğu için ikisi de 110 TL'ye geliyor hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyata alınırlar mı?
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 1 Mart 2024 #2 Ben mavili olanı 140 TL'ye aldım işimi gördü, kullanışlı ürün. Baktım da aralarında çok fark yok. Kutu tasarımı, içeriği vs.
Ben mavili olanı 140 TL'ye aldım işimi gördü, kullanışlı ürün. Baktım da aralarında çok fark yok. Kutu tasarımı, içeriği vs.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.819 Çözümler 54 1 Mart 2024 #3 hakobest dedi: Ben mavili olanı 140 TL'ye aldım işimi gördü, kullanışlı ürün. Baktım da aralarında çok fark yok. Kutu tasarımı, içeriği vs. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hangi alanlarda kullanıyorsunuz.
hakobest dedi: Ben mavili olanı 140 TL'ye aldım işimi gördü, kullanışlı ürün. Baktım da aralarında çok fark yok. Kutu tasarımı, içeriği vs. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hangi alanlarda kullanıyorsunuz.
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 1 Mart 2024 #4 Burak Karabal dedi: Memnun musunuz hangi alanlarda kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam ihtiyaç olduğunda iş görüyor. Bilgisayar ortamı, ufak ev işlerinde.
Burak Karabal dedi: Memnun musunuz hangi alanlarda kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam ihtiyaç olduğunda iş görüyor. Bilgisayar ortamı, ufak ev işlerinde.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.819 Çözümler 54 1 Mart 2024 #5 hakobest dedi: Memnunum hocam ihtiyaç olduğunda iş görüyor. Bilgisayar ortamı, ufak ev işlerinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun iyi günler.
hakobest dedi: Memnunum hocam ihtiyaç olduğunda iş görüyor. Bilgisayar ortamı, ufak ev işlerinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun iyi günler.
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 1 Mart 2024 #6 Burak Karabal dedi: Tamamdır hocam sağ olun iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi günler.
Burak Karabal dedi: Tamamdır hocam sağ olun iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi günler.