Xiaomi mijia wiha 24'lü hassas tornavida seti şu an 650 850 arası gibi bir fiyatı var. Bana Xiaomi kalitesinde bununla aynı fiyatta olabilir daha ucuz da olabilir hassa tornavida önerir misiniz?
Bu sadece tornavida seti mi? Ürün açıklamasında tornavida diye birşey geçmiyor ondan soruyorum. Mıknatıslarının kalitesinden emin misin hocam vida düşüyorsa kaliteli değil demektir.
Bu sadece tornavida seti mi? Ürün açıklamasında tornavida diye bir şey geçmiyor ondan soruyorum. Mıknatıslarının kalitesinden emin misin hocam vida düşüyorsa kaliteli değil demektir.
Bu sadece tornavida seti mi? Ürün açıklamasında tornavida diye birşey geçmiyor ondan soruyorum. Mıknatıslarının kalitesinden emin misin hocam vida düşüyorsa kaliteli değil demektir.
Bitlerden kastın ne hocam onu anlayamadım. Benim için önemli olan mesela ekran kartının macununu değiştirirken üzerindeki fanların aralarında mesela vida yerlerine vida koyamıyorum şimdilik cımbız ile koyuyorum çünkü tornavidamın ucu mıknatıslı değil ve tutmuyor
Bit dedigim sey tornavida uclari hocam. O tarz yerlerde kullanirken benim icin hic sorun olmadi, tutuyor yani. Ancak agir vidalarda vs. denemedigim icin yorum yapmaktan kacinacagim.