Arkadaşlar merhaba, ameliyat olacağım için yaklaşık 1-2 hafta kadar hastanede kalacağım, bu kadar süre sıkılacağımı bildiğim için yanıma bilgisayarımı aldım fakat hastane internetine bağlanmıyorum. Bağlanmak için ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
Geçmiş olsun öncelikle, refakatçi olarak kaldığım bir hastanede şifresiz bir Wi-Fi ağına bağlanmıştım ve T.C. kimlik bilgilerim ile beraber bir hesap oluşturup oradan giriş sağladım siz de bir deneyin.
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum 2 tane hemşireye sordum ikiside bilmediklerini söyledi onlar farklı bir ağa bağlanıyormus personellere özel, TC vs istiyor.
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum 2 tane hemşireye sordum ikisi de bilmediklerini söyledi onlar farklı bir ağa bağlanıyormus personellere özel, T.C. vs istiyor.
Geçmiş olsun öncelikle, refakatçi olarak kaldığım bir hastanede şifresiz bir Wi-Fi ağına bağlanmıştım ve T.C. kimlik bilgilerim ile beraber bir hesap oluşturup oradan giriş sağladım siz de bir deneyin.
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum 2 tane hemşireye sordum ikisi de bilmediklerini söyledi onlar farklı bir ağa bağlanıyormus personellere özel, T.C. vs istiyor.
Hocam görsel yükleyemiyorum ama iki ağ var şifresiz ikisine de tıkladığımda bağlanmıyor.
Hocam 3 tane ağ var, fotoğraf koymak istiyorum fakat sunucu hatası diyor , HBYS,WİNDESK bu ikisi ücretsiz ama ne kadar basarsam basayım herhangi bir sayfa açılmıyor veya internete bağlanmıyor,P2 olan ağ ise TC kimlik ve şifre istiyor fakat hangi şifreyi gireceğim veya tc ile nasıl kayıt olacağım bilmiyorum.