K KadirBugra Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar selam, konuyu acmamim sebebi hastanede yatan dedem hastane yogurtlarini begenmiyor. Disaridaki yogurtlardan alsak (ayni gramda tabii) herhangi bir fark olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024
Arkadaşlar selam, konuyu acmamim sebebi hastanede yatan dedem hastane yogurtlarini begenmiyor. Disaridaki yogurtlardan alsak (ayni gramda tabii) herhangi bir fark olur mu?
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 3 Mayıs 2024 #2 Geçmiş olsun hocam. Normal marketlerden aldığımız yoğurt diye düşünüyorum belki markadan dolayı beğenmiyordur.
Geçmiş olsun hocam. Normal marketlerden aldığımız yoğurt diye düşünüyorum belki markadan dolayı beğenmiyordur.
K KadirBugra Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #3 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Geçmiş olsun hocam. Normal marketlerden aldığımız yoğurt diye düşünüyorum belki markadan dolayı beğenmiyordur. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. İlle de camız yogurdu diye tutturuyor .eger bir sıkıntı yoksa yedirebilir miyiz acaba?
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Geçmiş olsun hocam. Normal marketlerden aldığımız yoğurt diye düşünüyorum belki markadan dolayı beğenmiyordur. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. İlle de camız yogurdu diye tutturuyor .eger bir sıkıntı yoksa yedirebilir miyiz acaba?
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 3 Mayıs 2024 #4 KadirBugra dedi: Allah razi olsun. İlle de camız yogurdu diye tutturuyor .eger bir sıkıntı yoksa yedirebilir miyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam hastaneyle konuşmanız lazım sağlık durumunu etkileyebilir.
KadirBugra dedi: Allah razi olsun. İlle de camız yogurdu diye tutturuyor .eger bir sıkıntı yoksa yedirebilir miyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam hastaneyle konuşmanız lazım sağlık durumunu etkileyebilir.