Hastayken dershaneye gidilmeli mi?

Gitmeyin hocam derslerden verim alamazsınız zaten.

18 yaşındasınız, reşitsiniz, karışamazlar size, deyinki hastayım ben, başkalarına bulaşsın istemiyorum. Kendimi gidebilecek gibi hissetmiyorum deyin. Kendiniz hastaneye gidin.

Siz öyle sanın benim ailem çok korumacı benim sözüm evde gecmiyor ailem ne derse o oluyor.

Gitmeyin hocam derslerden verim alamazsınız zaten.

Zaten 3 gündür ders çalışırken verim alamıyorum ama belki ailem beni yarın dershaneye gonderebilir annem ile abim bana bugün iyileş yarın dershanen var yarın dershaneye gideceksin dediler çünkü ailem okul konusunda çok disiplinli ailem benim okumamı çok istiyor.

18 yaşındasınız, reşitsiniz, karışamazlar size, deyinki hastayım ben, başkalarına bulaşsın istemiyorum. Kendimi gidebilecek gibi hissetmiyorum deyin. Kendiniz hastaneye gidin.

Ailem beni yarın dershaneye gonderebilir annem ile abim bana bugün iyileş yarın dershanen var yarın dershaneye gideceksin dediler.

Gitmemelisin bence.

Doktora git güzel kardeşim.

Dinlen bir tat alamazsın.

Ailem beni yarın dershaneye gonderebilir annem ile abim bana bugün iyileş yarın dershanen var yarın dershaneye gideceksin dediler.

Son düzenleme:

Yapamazlar öyle bir şey, yaşınızın küçük olduğunu varsayıyorum, 18 yaşında birisi hastayken zorla okula gidemez. Hakkıdır gitmemek.

Gitme kardeşim.

4 gündür ders çalışırken verim alamıyorum ama belki ailem beni yarın dershaneye gonderebilir annem ile abim bana bugün iyileş yarın dershanen var yarın dershaneye gideceksin dediler çünkü ailem okul konusunda çok disiplinli ailem benim okumamı çok istiyor.

Kaçıncı sınıfsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…