Haste Wireless vs Model O Wireless vs Aerox 3

Bütçe
1500

Pikuri

Zeptopat
Selam! Yaklaşık 1.5k esnek bütçe ile bir Wireless mouse almak istiyorum. HyperX PulseFire haste Wireless ve Glorious Model O Wireless arasında kaldım. Bir de SteelSeries Aerox 3 güzel duruyor. Bu 3'ü arasından hangisi iyidir ve eklemek istediğiniz bir mouse varsa ekler misiniz? (fareyi Valorant-CS-OW2 ve rekabetçi olmayan diğer oyunlar için kullanacağım, önceki emektar Mouse'um SteelSeries Rival 110, elim 18-9cm claw tutuşa sahibim.

Az daha arttırıp Lamzu Atlantis almak en iyi karar olacaktır.

1 2 mouse eklerim,
199 daha çıkarsan XM2we gayet güzel.
Yoksa bunu öneririm, switch ve 3395 sensör var.

2300'e kadar çıkarsanız Lamzu Atlantis Wireless Mouse
2000'e kadar çıkarsanız.

HyperX yakın zamanda Haste 2 ve Haste 2 Wireless farelerini piyasaya ilk etap olarak az miktarda sürdü, yakın zamanda topluca süreceklerini düşünüyorum, onun çıkmasını bekleyebilirsiniz.

Onun dışında EGG xm2w (endgame gear xm2 wireless) modeline bakabilirsiniz. Kullananların yorumuna göre farenin dış plastik kaplaması çok kaliteli, özellik bakımından da çok iyi. Türkiye'de connectgame satışını yapıyor, alta linkini bırakıyorum:

Pulsefire Haste kablolu versiyonuna sahibim ve şekli elime tam oturmuyor gibi hissediyorum bir türlü oturtamadım. Bütün incelemelerde herkes güzel demiş fakat bana öyle gelmedi bir deneyin ama ben çok önermiyorum, Claw tutuşta da rahatsız ediyor yan tarafı düz fareyi tam kavrayamazsınız. Son 1 haftadır Endgame xm2we modelini araştırıyorum, onlarca video izledim yorum okudum. Şekli bütün farelerde olan şeklin atası xm1r dan geliyor. Şuanda onun için para biriktiriyorum ilk vakit almayı planlıyorum o fareye de bir bakın derim.

Az daha arttırıp Lamzu Atlantis almak en iyi karar olacaktır.
Hocam 2300'e kadar çıkamam ama herkes endgame xm2we önermiş, buna bakacağım. Bir de ninjutso katana hakkında bilgi sahibi olan varsa onu önerir misiniz, onu da çok duydum.

Hocam 2300'e kadar çıkamam ama herkes endgame xm2we önermiş, buna bakacağım. Bir de ninjutso katana hakkında bilgi sahibi olan varsa onu önerir misiniz, onu da çok duydum.
XM2we daha yeni bir model, katana için 100 200 fazla vermem açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…