BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2015 #11 AMD bir firma/şirket hocam ne markası .
Mertcan Koç Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 193 Yer Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurjist 8 Ekim 2015 #12 Anlayan anladı.
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #13 BigSmoke dedi: AMD bir firma/şirket hocam ne markası . Genişletmek için tıkla... Marka demiş arkadaş. Mertcan Koç dedi: Anlayan anladı. Genişletmek için tıkla... Nasıl hemen marka fanatiği olduk onu anlamadım ben. Skylake varken haswell önermen de son derece komik.
BigSmoke dedi: AMD bir firma/şirket hocam ne markası . Genişletmek için tıkla... Marka demiş arkadaş. Mertcan Koç dedi: Anlayan anladı. Genişletmek için tıkla... Nasıl hemen marka fanatiği olduk onu anlamadım ben. Skylake varken haswell önermen de son derece komik.
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 8 Ekim 2015 #14 6 senedir gigabyte kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntım olmadı. Etraftan da gigabyte ile ilgili olumsuz birşey duymadım.
6 senedir gigabyte kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntım olmadı. Etraftan da gigabyte ile ilgili olumsuz birşey duymadım.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #15 Dikkatinizi çekerim Asus ve MSİ varken yazıyor. Gigabayte kötüdür denmiyor.
Ssouvenirs Megapat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 332 Makaleler 1 8 Ekim 2015 #16 Gigabyte r7 370 kullanıyorum 70 dereceyi bile göremedim.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2015 #17 adn1925 dedi: Dikkatinizi çekerim Asus ve MSİ varken yazıyor. Gigabayte kötüdür denmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hocam neden Gigabyte değilde o iki markayı önerdi? Gigabyte'nin onlardan kalır yanı ne? Sadece merakımdan, Gigabyte'yi destekleme gibi bir şeyim yok.
adn1925 dedi: Dikkatinizi çekerim Asus ve MSİ varken yazıyor. Gigabayte kötüdür denmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hocam neden Gigabyte değilde o iki markayı önerdi? Gigabyte'nin onlardan kalır yanı ne? Sadece merakımdan, Gigabyte'yi destekleme gibi bir şeyim yok.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #18 Çünkü MSİ ve Asus daha kaliteli. Gigabayte göre daha hızlı güncelleme sunuyorlar. Ve kendi programları da daha kaliteli.
Çünkü MSİ ve Asus daha kaliteli. Gigabayte göre daha hızlı güncelleme sunuyorlar. Ve kendi programları da daha kaliteli.
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #19 Evga'yı unutmayın arkadaşlar. Evga'nın kalitesini kullanan bilir.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2015 #20 adn1925 dedi: Çünkü MSİ ve Asus daha kaliteli. Gigabayte göre daha hızlı güncelleme sunuyorlar. Ve kendi programları da daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. Yani kalitesiz olduğundan değil, diğerlerinin biraz daha iyi olduğundan Asus ve MSI önerildi değil mi?
adn1925 dedi: Çünkü MSİ ve Asus daha kaliteli. Gigabayte göre daha hızlı güncelleme sunuyorlar. Ve kendi programları da daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. Yani kalitesiz olduğundan değil, diğerlerinin biraz daha iyi olduğundan Asus ve MSI önerildi değil mi?