Hat değerleri actual delay artışı

bazinga23

Hectopat
ZyXEL VMG3312-B10B modem kullanmaktayım, kullandığım ISS ise Türk Telekom, hat değerlerinde actual delayim 20 ms olmuş. Normalde herkeste 0 bende de eskiden 0'dı. Bu durum pingimi de arttırmış durumda. Ne yapmam lazım acaba?

Dosya Ekleri

• 2021.01.10-16.12 (2).png
    2021.01.10-16.12 (2).png
    42,4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumu sana dün söyledim yine söyleceğim. Twitter'dan Yusuf Kıraç (Telekom genel müdür yardımıcısı) etikeletmeni ve bu durumu yazılı bir şekilde anlatmanı söyledim. Fastpath moduna geçiş yapmalarını söylemini dün yazdım.

Bu durumu sana dün söyledim yine söyleceğim. Twitter'dan Yusuf kıraç (telekom genel müdür yardımıcısı) etikeletmeni ve bu durumu yazılı bir şekilde anlatmanı söyledim. Fastpath moduna geçiş yapmalarını söylemini dün yazdım.

Bugün tekrardan tweet attım beni aradılar Fast path moda geçmek için statik IP almam gerektiğini söylediler fiyatıda aylık 35 TL ymiş, saçma geldi bana bu durum.
Sanırım hattınız fastpath modundan çıkartılmış. Mh ile konuşup sorunu anlattınız mı?

Evet konuştum statik ıp satın almam gerektiğini söylediler aylık olarak.

@bazinga23 birkaç dene. Hayatımda gördüğüm en saçma cevap verilmiş sana. Ve bana ilginç geldi bana normalde orada düzgün şekilde cevap veriyorlar. Onun için statik IP alman gerektiği hayatımda ilk kez duydum. En kötü ilçe müdürlüğüne gidip durumu bahset. Birkaç daha dene Twitter üzerinden çözüm bulamazsın. Müdürlüğe git.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı