Hat değerleri nasıl yorumlanır?

Merhaba hat değerlerimi yorumlar mısınız? Ayrıca bağlantı hızımı kısıtladıklarından şüpheleniyorum. Bu arayüzden herhangi bir kısıtlama olup olmadığını anlayabilir miyiz?

Ek-1 müşteri hizmetlerini aramadan önceki değerlerim. Ek-2 müşteri hizmetlerini arayıp hızımın düşüklüğünden şikayet etmemden sonraki değerlerim.

1.jpg

2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
8'Den 12'ye çıkarmışlar. Bundan daha yukarı zaten çıkaramazlar altyapın kötü.
Şu anda bile arada bir kopmalar veya gecikmeler yaşayabilirsin sınırdasın.

Bu durumda benim yapabileceğim bir şey var mı tesisatı yenilemek gibi. Kötü olması TT ile mi alakalı bir durum. TT ile alakalı ise hızımı paketim dahilindeki en yüksek noktaya ayarlamalarını isteyip kopma yaşamam durumunda alt yapılarını iyileştirmeleri konusunda ısrar edeceğim yasal olarak her hakkımı arayacağım. Yoksa kopma yaşanması durumunda TT'un alt yapısını iyileştirmek yerine hızımı düşürmesi yasal ve kabul etmem gereken bir durum mudur hocam.

TT ile alakalı ise hızımı paketim dahilindeki en yüksek noktaya ayarlamalarını isteyip kopma yaşamam durumunda alt yapılarını iyileştirmeleri konusunda ısrar edeceğim yasal olarak her hakkımı arayacağım. Yoksa kopma yaşanması durumunda TT'un alt yapısını iyileştirmek yerine hızımı düşürmesi yasal ve kabul etmem gereken bir durum mudur hocam.
Her ikisi de kısmen. Hizmetin iyisini almak hakkın zaten yeterli gelmiyorsa. Ancak ADSL kullandığın için Fiber veya VDSL varsa ona zorlayabilirsin getirmeleri için. Uydunet varsa ona da geçebilirsin.
Bu durumda benim yapabileceğim bir şey var mı tesisatı yenilemek gibi.
ADSL'in zaten max hızları o civarlarda olur, bina tesisatı eskiyse bu sizin bileceğiniz bir şey. Elektrikçi çağırıp kontrol ettirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı