Eyupbayuk1 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar cevap verenler için şimdiden teşekkür ederim hat değerleri ile hiçbir bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim. Hız testim: Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar cevap verenler için şimdiden teşekkür ederim hat değerleri ile hiçbir bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim. Hız testim:
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 9 Nisan 2021 #2 Berbat. Kaç MBPS paket için ödeme yapıyorsunuz?
Eyupbayuk1 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 theYagi dedi: Berbat. Kaç Mbps paket için ödeme yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... ADSL ve 16Mbps 90TL ödüyorum.
theYagi dedi: Berbat. Kaç Mbps paket için ödeme yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... ADSL ve 16Mbps 90TL ödüyorum.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 9 Nisan 2021 #4 theYagi dedi: Berbat. Kaç MBPS paket için ödeme yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten arkadaşın altyapısı en fazla 16 destekliyor çoğu firma 10-12'yi geçemiyor ADSL altyapı çok kötü genel olarak.
theYagi dedi: Berbat. Kaç MBPS paket için ödeme yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten arkadaşın altyapısı en fazla 16 destekliyor çoğu firma 10-12'yi geçemiyor ADSL altyapı çok kötü genel olarak.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 9 Nisan 2021 #5 Eyupbayuk1 dedi: ADSL ve 16Mbps. Genişletmek için tıkla... O Zaman iyi, eğer 24Mbps veya üstüyse kötü.
Eyupbayuk1 dedi: ADSL ve 16Mbps. Genişletmek için tıkla... O Zaman iyi, eğer 24Mbps veya üstüyse kötü.
Eyupbayuk1 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #6 Bunu artırdım maksimüm hız 17Mbps çıktı paketim 16Mbps destekliyor arasam hız artsa kopma sorunu vs yaşar mıyım? Artırdıktan sonra böyle oldu sizce geri mi düzelteyim kalsın mı?
Bunu artırdım maksimüm hız 17Mbps çıktı paketim 16Mbps destekliyor arasam hız artsa kopma sorunu vs yaşar mıyım? Artırdıktan sonra böyle oldu sizce geri mi düzelteyim kalsın mı?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 9 Nisan 2021 #7 Eyupbayuk1 dedi: Eki Görüntüle 966449 Bunu artırdım maksimüm hız 17Mbps çıktı paketim 16Mbps destekliyor arasam hız artsa kopma sorunu vs yaşar mıyım? Eki Görüntüle 966454 Artırdıktan sonra böyle oldu sizce geri mi düzelteyim kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam SNR değeri ADSL altyapıda düştüğü zaman hat gürültüsü azalıyormuş. Kaynak: SNR Margin Ve Hat Zayıflaması Değerinin İnternet Hızına Etkisi Nedir? SNR, SNR Margin ve hat zayıflaması değerinin ne olduğunu, bunların internet hızınıza etkisini bu yazıda anlatıyoruz. İnternet hızıyla ya da bağlantısıyla www.technopat.net Buradan okuyabilirsiniz. Altyapınız ADSL
Eyupbayuk1 dedi: Eki Görüntüle 966449 Bunu artırdım maksimüm hız 17Mbps çıktı paketim 16Mbps destekliyor arasam hız artsa kopma sorunu vs yaşar mıyım? Eki Görüntüle 966454 Artırdıktan sonra böyle oldu sizce geri mi düzelteyim kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam SNR değeri ADSL altyapıda düştüğü zaman hat gürültüsü azalıyormuş. Kaynak: SNR Margin Ve Hat Zayıflaması Değerinin İnternet Hızına Etkisi Nedir? SNR, SNR Margin ve hat zayıflaması değerinin ne olduğunu, bunların internet hızınıza etkisini bu yazıda anlatıyoruz. İnternet hızıyla ya da bağlantısıyla www.technopat.net Buradan okuyabilirsiniz. Altyapınız ADSL