Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 75 Mbps'lik paket var ama Max 60 Mbps dowload görüyorum. 9 Mbps upload var ama internette paket kaybı var. Aşağı ki hat değerleri normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
75 Mbps'lik paket var ama Max 60 Mbps dowload görüyorum. 9 Mbps upload var ama internette paket kaybı var. Aşağı ki hat değerleri normal mi?
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2024 #2 Değerler normal gözüküyor. Ethernet mi kullanıyorsunuz Wi-Fi mi?
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 Angarya_messi dedi: Değerler normal gözüküyor. Ethernet mi kullanıyorsunuz Wi-Fi mi? Genişletmek için tıkla... ikisinde de paket kaybı var.
Angarya_messi dedi: Değerler normal gözüküyor. Ethernet mi kullanıyorsunuz Wi-Fi mi? Genişletmek için tıkla... ikisinde de paket kaybı var.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.606 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #4 Hangi oyunlarda paket kaybı var hat değerlerin normal.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #5 kusura bakmayın meşguldüm yeni gördüm bildirimi. geforce nowda paket kaybı var. Einstein dedi: Hangi oyunlarda paket kaybı var hat değerlerin normal. Genişletmek için tıkla...
kusura bakmayın meşguldüm yeni gördüm bildirimi. geforce nowda paket kaybı var. Einstein dedi: Hangi oyunlarda paket kaybı var hat değerlerin normal. Genişletmek için tıkla...