Arkadaşlar merhaba TürkNet kullanıyorum 1.5 senedir bana verdikleri hız 7 Mbps falandı. Türk Telekom'a gittim VDSL port açmaları için açmadılar. Her yere şikayet ettim ben bunları aradılar VDSL portu açtılar şu an sorgulattıgımda 61 Mbps hız verebiliyorlar TürkNet yapa'dayım. Yalnız hızım hala aynı modem degerlerimi paylaştım. Modeme reset atıldı. Hala aynı.
Hocam modunuz ADSL2+ halen ve altyapınıza güncelleme yapmamışlar modeminiz VDSL destekli sorun onla alakalı değil size gelen maksimum sinyalde 8Mbps gözüküyor şu an.
Hocam modunuz ADSL2+ halen ve altyapınıza güncelleme yapmamışlar modeminiz VDSL destekli sorun onla alakalı değil size gelen maksimum sinyalde 8Mbps gözüküyor şu an.
Hocam hattınız ADSL şu anda bu fotoğrafları direk onlara iletin ben yapadayım deyin dönüş yapacaklardır. TTNET'le alakası yok çünkü yapa TürkNet'in alt yapısı çünkü destek bölümüne iletin bir şey yaparlar diye düşünüyorum.
Hocam santral ile mesafeniz hiçte az değil zanımca bundan dolayı Türknet ile iletişime geçiniz YAPA'dan çıkmanızı tavsiye ederim.Yok çıkartamayız derlerse İSS değiştirin.
Hocam santral ile mesafeniz hiçte az değil zanımca bundan dolayı TürkNet ile iletişime geçiniz Yapa'dan çıkmanızı tavsiye ederim. Yok çıkartamayız derlerse ISS değiştirin.
Türktelekomcu daire içi tesisat alacagın hızı kaldırmaz dedi. Ayrıca CAT5 kablo çekmem gerekiyormuş yüksek hız alıcagım için. Bilgin var mı bu konuda? Altyapım şu an 61 Mbps destekliyor. Tabiki paylaşırım buradan