Hat değerlerim iyi mi?

WhyNsee

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Bu konuda sitede bir makale buldum ama aşağılara doğru okuyunca kafam karıştı
Bir de size sorayım dedim.

Hat değerlerinin ekran görüntüsünü ekledim konuya. Saat 23: 20 gibi çektim görüntüyü.
Normalde internet hızımız 24 Mbps ama 16.70 Mbps gibi bir değer çıkıyor. Kısıtlamadan dolayı mı yavaş yoksa hat değerlerim çok kötü olduğundan mı? Bu hat değerleri sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerde 16? 24.650 downstream yaziyor onun disinda Turkiye ortalamsinin ustunde (Ort. Download 18 upload 5 diye duymustum)

Normal görünüyor. Wireless bağlanıyorsanız;
  • Modem yakın değil ise veya adaptör ile arasında duvar vb. engelleyen unsur var ise
  • Kullandığınız Wireless Adaptör yetersiz ise
  • Kablo ile bağlanmıyorsanız
  • Bağlandığınız kanalda çakışmalar var ise
Ölçtüğünüz internet hızınız sahip olduğunuz internet hızından düşük olabilir.

Nerde 16? 24.650 downstream yaziyor onun disinda Turkiye ortalamsinin ustunde (Ort. Download 18 upload 5 diye duymustum)

Burada 16.

Hız testini ekledim, maalesef hızlar bu şekilde. Kablo ile bağlıyım ama kablonun uzunluğu biraz fazla. Bu kadar etkiler mi ?

Arkadaşlar benim nasıl ?
İndirme hızıma maksimum 90MBs diyor. Türk telekom ile konuştuğum zaman hattınız maksimum 65MBs destekliyor diyor. Şimdi ben 100MBs internete geçsem sorun yaşarmıyım ?

İndirme hızıma maksimum 90MBs diyor. Türk telekom ile konuştuğum zaman hattınız maksimum 65MBs destekliyor diyor. Şimdi ben 100MBs internete geçsem sorun yaşarmıyım ?
Hat zayıflaması ve SNR çok iyi.
Kağıt üstünde 83 Mbps alması gerekli.
Buradan hem kendi dairenizi hemde komşularınızı bir sorgulayın;

100 MBPS verirler ancak kopma sorunu yaşıyabilirsin.Bu yüzden 65 sabitlemiş olabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…