Hat değerlerim nasıl?

Tangır Tungur

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Arkadaşlar, uzun süre port olmadığından dolayı ADSL kullanıyordum, bugün VDSL 75 Mbps internete geçtim. Vadedilen hızı alıyorum ancak hat değerlerinden anlamıyorum. Sizce hat değerlerim nasıldır?

Dosya Ekleri

• IMG20201002212237.jpg
    IMG20201002212237.jpg
    171,8 KB · Görüntüleme: 93
Yüksek SNR margin değeri daha iyidir ve 6 DB altındaki SNR margin değeri sorunlara sebep olabilir.

SNR Margin Ve Hat Zayıflaması Değerinin İnternet Hızına Etkisi Nedir? - Technopat.
Evet dostum çok nadirde olsa oluyor.
Hat değerleri iyi. SNR düşük çıkmış acaba ankastrede deneme şansın var mı? SNR değerin artarsa kabloyu değiştir deceğim.
Kablolu bağlanıyorum, hangi kabloyu değiştirmem gerek?

Netspeed'i aradım, internetinizin sağlıklı olabilmesi için hızınızı 50 Mbps yapmalıyız dedi. Bende peki yapın dedim. Şu an o değer 16.1. Kopma olmuyor ama ben 75 Mbps den faydalanmak istiyorum. 😔
Minimum CAT6 kablo ile kutu ve modem arası yapın.
Dostum nasıl yapılacağını bilmiyorum. Elektrikçi mi çağırmam lazım? Veya internette video varsa nasıl yapıldığına dair link atar mısın?
Netspeed'i aradım, internetinizin sağlıklı olabilmesi için hızınızı 50 Mbps yapmalıyız dedi. Bende peki yapın dedim. Şu an o değer 16.1. Kopma olmuyor ama ben 75 Mbps den faydalanmak istiyorum. 😔

Dostum nasıl yapılacağını bilmiyorum. Elektrikçi mi çağırmam lazım? Veya internette video varsa nasıl yapıldığına dair link atar mısın?
Bu arada modem TP Link 9960 V1.20

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı