Tangır Tungur
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Matbaa
Bu arada modem TP Link 9960 V1.20Netspeed'i aradım, internetinizin sağlıklı olabilmesi için hızınızı 50 Mbps yapmalıyız dedi. Bende peki yapın dedim. Şu an o değer 16.1. Kopma olmuyor ama ben 75 Mbps den faydalanmak istiyorum.
Dostum nasıl yapılacağını bilmiyorum. Elektrikçi mi çağırmam lazım? Veya internette video varsa nasıl yapıldığına dair link atar mısın?
Modem yazılımı güncel.Evet elektrikçiler yapıyor şöyle ki onlarda çakma pensesi var onunla kabloyu çakıyorlar kutudaki yerini bulup. Bu arada modem yazılımını güncel değilse güncelle.
Elektrikçiye "ankastre kutusundan modeme kadar CAT 6 kablosu çektirmek istiyorum" mu diyeceğim? Bir de kaç TL ye yapmaları lazım? Binanın içinde ki ankastre kutusundan bizim modem 10 metre kadar vardır.
Evet elektrikçiler yapıyor şöyle ki onlarda çakma pensesi var onunla kabloyu çakıyorlar kutudaki yerini bulup. Bu arada modem yazılımını güncel değilse güncelle.
Modem yazılımı güncel.Evet elektrikçiler yapıyor şöyle ki onlarda çakma pensesi var onunla kabloyu çakıyorlar kutudaki yerini bulup. Bu arada modem yazılımını güncel değilse güncelle.
Elektrikçiye "ankastre kutusundan modeme kadar CAT 6 kablosu çektirmek istiyorum" mu diyeceğim? Bir de kaç TL ye yapmaları lazım? Binanın içinde ki ankastre kutusundan bizim modem 10 metre kadar vardır.