Merhabalar, değerler nasıl bilgisi olan arkadaş cevaplayabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha açar mısınız?Fazlasıyla iyi görünüyor.
Mesajımı düzenlemiştim, mesajı tekrar kontrol ediniz.Biraz daha açar mısınız?
Gerçekten o kadar alabiliyor muyum? Süperonline'dan 24 Mbps paket kullaniyorum.Mesajımı düzenlemiştim, mesajı tekrar kontrol ediniz.
88-90 fazlasıyla yeter bana. Altyapı çalışması var diye biliyorum burada. Altyapı sorguladığım zaman yok gözüküyor. Bana buna rağmen internet hızımi arttirabilirler mi?100 Mbps hız alabilirsin, ancak stabil bir hız ve internet alabilmen için 88-90 Mbps tanımlarlar.
Şöyle ifade edeyim "Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB)" olarak belirtilen SNR Margin değeriniz mükemmel sayılabilir. Daha açık olmak gerekirse ben kendi hattımda 10 dB ile 80 Mbps alabiliyorum.Gerçekten o kadar alabiliyor muyum? Süperonline'dan 24 Mbps paket kullaniyorum.
Gerçekten süper bir şekilde aciklamissiniz tebrik ediyorum. Ben bu işlerden anlamıyorum bilgim yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana 64 Mbps hız verebileceklerini söylüyorlar.Şöyle ifade edeyim "Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB)" olarak belirtilen SNR Margin değeriniz mükemmel sayılabilir. Daha açık olmak gerekirse ben kendi hattımda 10 dB ile 80 Mbps alabiliyorum.
Tahminimce hızınızı 100 Mbps'e çıkardığınızda SNR Margin değeriniz düşecek fakat 10 dB ve üstünde kalacaktır. Ayrıca hat zayıflaması da düşük görünüyor, problem olacağını sanmıyorum.
Ek: SNR Margin değeri 10 dB ve üzerinde kaldığı sürece ve ekstrem bir sorun olmadıkça kopma sorunu olmaz diye biliyorum. (Eksiğim veya yanlışım var ise kusura bakmayınız.)
Ahahahaha hocam, halen orada mı kaldınız?15 Kişi için tabi yetersiz ama değerler iyi görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.