Hat değerlerim nasıl?

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
Keenetic Extra DSL AC1200 aldım gayet memnunum ve kurulumu yaptım. Türk Telekom 24 mbps paket kullanıyorum ve altyapım maksimum 85 mbps destekliyor diye gözüküyordu netspeed'de. Ve önceki Airties modemimde hat zayıflaması 0 olarak gözüküyordu gerçek sonuçlara ulaşmış oldum.

SNR Margin diye ayar falan varmış, onu nasıl yaparım, ne önerirsiniz?

Ayrıca hat değerlerim nasıl?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 60
Hat değerleriniz gayet iyi. TT'nin verdiği en yüksek hızları 9 Mbps ile kaçırıyor sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek SNR margin değerini değiştirebilirsiniz.

@Fatieh upload tarafında hat zayıflaman fazla gözüküyor. SNR değerine göre hesaplama yaparsak. En fazla 78 Mbps kaldırıyor. Tabi hat zayıflaması ile ne kadar alırsın orası tartışılır. Bana göre iç tesisatını değiştirirsen. Biraz daha iyi olur altyapın.
İç tesisatı değiştirebilir miyim bilmiyorum. Hat zayıflaması fazla galiba pek bilgim yok. Yakında 50 mbps lik bir pakete geçmeyi düşünüyorum da sıkıntı yaratır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı